WORKSHOPS

Beginnerscursus vanaf januari 2019- VOLZET

Wil je leren werken met de naaimachine?  Dan is onze beginnerscursus iets voor jou.  In 6 lessen leren we een hele hoop over de machine, de soorten stoffen...

De eerste 3 lessen maken we telkens stap voor stap samen iets.  De laatste 3 lessen werk je zelf aan een project of projectjes, uiteraard bijgestaan door de lesgeefster.

Onze cursus die start in januari, is helaas volzet.  Je kan wel inschrijven voor de cursus die start in april of september 2019 door een mailtje te sturen aan info@stofcontact.be

 

 

Cursus gevorderden - VOLZET 

Kan je al wel werken met een machine?  Volgde je een beginnerscursus maar wil je nog bijleren?  Dan is de cursus gevorderden er voor jou.  

Onze cursus gevorderden, die start in januari is momenteel helaas volzet.  Je kan je wel op de wachtlijst laten zetten voor april of september 2019 via info@stofcontact.be.

 

Voor alle cursussen/workshops geldt: 

Breng je eigen machine mee.  (Heb je er (nog) geen, dan kan je er eentje lenen voor een zacht prijsje, wel even op voorhand vermelden dan).

Stoffen koop je de avond zelf met een korting van 10% (niet geldig op solden/acties).

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar: info@stofcontact.be

 

Inschrijving is definitief na betaling van het lesgeld.  Annuleren met terugbetaling van het lesgeld kan tot 14 dagen VOOR de workshop. Daarna ben je je geld helaas kwijt..

In de prijs zijn een hapjes, drankjes en gebruik van mercerie inbegrepen.

Het aantal deelnemers per groep is zeer beperkt en de lessen worden steeds gegeven bij Stofcontact, Langstraat 16b in Schriek.

 

Er heeft zich een probleem voorgedaan:

Error
Contacteer de webmaster indien het probleem zich blijft voordoen.

Stofcontact - Voor stoffen en zo...

Info  

Bestand Uploaden

waiting...